AdventureMenu - outdoor jídlo pro každou situaci
S Teamem Namche jsme měli možnost ochutnat outdoorové jídlo od AdventureMenu. Jak reagovali naše "rozmlsané" jazýčky? Dozvíte se v následujícím článku.
Jak nám chutná menu z AdventureMenu?
Během tohoto měsíce jsme měli možnost díky Jirkovi a jeho teamu z Moris Distribution, ochutnat jídla z produkce Adventure Menu.
Celkem se jednalo o sedm různých jídel nebo pochutin. A bylo opravdu o co stát.
„Totiž jídlo Adventure Menu je plnohodnotným ručně vařeným jídlem vyrobeným v České republice. Díky speciální celosvětově patentované technologii je toto jídlo připraveno zcela bez konzervantů a chemických přísad. Přesto zaručuje až tříletou trvanlivost!“
V Namche Teamu nejsme všichni jen „masožrouti.“ Takže samozřejmě přišlo i na veganské ochutnávky v podobě Zeleninového rizota s tofu a rýžového nákypu jako dezertu.
Pro masu holdující byly připravené dobroty jako Jelení ragu s bramborovými špalíčky, Kuřecí křídla na medu a chilli.
Přiznám se, o Jelením ragu jsme věděli už dopředu, že je to top třída. Naši zákazníci si je chodí kupovat pro příležitost slavnostního nedělního oběda. Nebudeme Jelení ragu sáhodlouze opěvovat, už jen při vzpomínce nám tečou sliny. Takže pověst, jenž toto jídlo předchází, se potvrdila.
Kuřecí křídla, pozor jsou to opravdu křídla, jak je známe, sednou především těm, kteří nemusí příliš pálivé a rádi opravdu sladký medový nádech s chilli. Doporučujeme vařit o něco déle, aby pěkně změkla. Velice dobrá byla pak kombinace Masové koule s rýží basmati a rajčatovou omáčkou, která lahodně připomínala starou dobrou „rajdu“ s masem. Opět doporučujeme koule trochu přihřát, aby pěkně změkly.
Co se týče energie sbalené na cesty k lehkému snacku, tak Trail mix sušeného hovězího, goji, pekanových ořechů a X dalších sušených skvostů je opravdu energickou injekcí 1959 kj/100g. Každý gurmán si v něm přijde na kousek toho svého.
Zeleninové rizoto po provensálsku – nikoho asi nepřekvapí, že jsme tím potěšili hlavně naší Klárku, která maso nemusí. Opravdu si na něm pochutnala. Masožrouti se raději rychle vrátili k oblíbenému masu.
Dezert v podobě Rýžového nákypu jistě potěší milovníky hodně sladkého. Za mě nebylo co vytknout. Ideální sladká tečka nakonec.
Králem všech těchto skvělých pochutin však bylo Vepřové s knedlíkem a zelím. Dámy a pánové „knedlo, zelo, vepřo“ jako od babičky. Tento kousek by mohli podávat i ve čtyřhvězdičkové české kuchyni.
Na závěr nám nezbývá nic jiného, než Vám za celý Team Namche popřát dobrou chuť. Ať už ochutnáte od Adventure Menu cokoliv.
A nezapomínejte! Outdoor in one door!
Zdraví Tomáš
Team Namche
Komentáře